Stranice

23. svi 2012.

Rezonancija vašeg života


Zakon privlačenja je jasan. Odgovara direktno na vaše lično energetsko polje   - i u skladu s njime. Zbog toga najprije morate biti potpuno svjesni svega što stvara tu energiju, i odgovorni za to. Jednostavno, ne postoji drugi način da promijenite svoju sudbinu.

Šta zapravo zapravo sudjeluje u stvaranju energije koju odašviše nego što možda
pretpostavljate. Energija u materijalnom svijetu rezonira na tri najvažnija načina pa je važno shvatiti kako sudjelujete u svakom od njih. (Tajne privlačnosti – Sandra Tejlor)


U narednim postovima ćemo vidjeti šta je to od presudne važnosti u stvaranju osobnog rezonantnog polja, koje vibracije odašiljemo kroz svoje pokrete, zvuk (govor) i svjetlost koja zrači iz nas. Sve u prirodi se odvija po određenim zakonitostima fizike pa tako i naše energetsko polje (vibracije i talasi) i ono što se zadržava u njemu, a što je najvažnije i od presudnog značaja jeste činjenica da sami utičemo na to, svjesno ili nesvjesno.  Da li naša energetsko energetsko polje liči na lijepo njegovani vrt ili na ustajalu baru? Da li naša glasovna vibracija liči na harmoničnu simfoniju i priziva ljubav i sklad ili na destruktivnu i haotičnu silu koja razara? Da li naše poimanje sebe emituje blještavu svjetlost ili maglu i mrak?

Nema komentara:

Objavi komentar